Bu fuarın başlamasına 38 gün var.

Sizde bu fuarda yerinizi alın..Lütfen fuara katılmadan önce organizatörün web sitesinden bilgilerini kontrol ediniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın bir önceki  Enerji Isı ve Havalandırma  fuarı bir önceki Enerji Isı ve Havalandırma fuarı
Sajam Energetike
bir sonraki  Enerji Isı ve Havalandırma fuarı bir sonraki Enerji Isı ve Havalandırma fuarı
FILTECH 2024
fuar resmi

ECOMONDO

Yeşil Enerji, Çevre ve Geri Dönüşüm Fuarı
05~08 Kasım 2024  |  İTALYA - Rimini
İTALYA- Rimini
Fuar Kodu :
24993
Fuar Tarihleri :
05~08 Kasım 2024
05.11.2024 - 08.11.2024
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
İTALYA - Rimini En iyi Rimini otellerini görün Anlık Rimini uçak seferlerini görün
Sektör :
Enerji Isı ve Havalandırma
Ürünler :
ATIK & KAYNAKLAR, Atık işleme teknolojileri ve makineleri. Her türlü atık için sistemler ve konteynerler. Atık toplama ve taşıma için ekipman ve araçlar; sanitasyona odaklanın. Taşıma ve kaldırma makine ve ekipmanları. Çeşitli materyaller için geri kazanım, değerlendirme ve entegre yönetim hizmetleri. SU VE İZLEME, Sivil ve endüstriyel sulama için atık suların yeniden kullanımı ve geri dönüşümü. Entegre izleme çözümleri (su, hava, toprak). Su altyapısının yönetimi. Dijitalleştirme: Water 4.0, IoT, IA, BigData, Cybersecurity. Su kaynaklarının verimli kullanımı. DAİRESEL BİYOEKONOMİ, Biyoenerji: biyokütle, biyosıvılar, biyogaz, süreçler ve ürünler. Dairesel biyoekonomi, biyomalzemeler, mavi ekonomi. Su ürünleri yetiştiriciliği ve balıkçılık. Ürünlerin ve süreçlerin eko tasarımı. Onarım hizmetleri. KAZANIM VE HİDROJEOLOJİK RİSK, Kirlenmiş alanların dekontaminasyonu ve rejenerasyonu. Hidrojeolojik istikrarsızlık ve yeniden ağaçlandırma Limanların, tortulların ve kıyıların sürdürülebilir yönetimi. Deniz çöpü, gemi yapımı ve gemi taşımacılığı.
Organizatör :
Expo Rimini
Web :
en.ecomondo.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.