Dikkat : Bu fuarın tarihi geçti.Fuar sona ermiştir.

Fuarın bir sonraki tarihini ve daha detaylı bilgilerini organizatörün web sitesinden öğrenebilirsiniz!
fuarlar arasında rahatça dolaşın
fuar resmi

Hardware Eurasia

Avrasya Hırdavat Fuarı
23~26 Mart 2022  |  TÜRKİYE - Tüyap IST
TÜRKİYE- Tüyap IST
Fuar Kodu :
24883
Fuar Tarihleri :
23~26 Mart 2022
23.03.2022 - 26.03.2022
ss
fuarı hatırlat
Ülke - Şehir :
TÜRKİYE - Tüyap IST harita-map En iyi Tüyap IST otellerini görün Anlık Tüyap IST uçak seferlerini görün
Sektör :
Hırdavat
Ürünler :
El Aletleri, Bağlantı elemanları, Boya, yapıştırıcı ve kimyasallar, Endüstriyel fırçalar, Zincir, çelik halat, ip ve nalburiye ürünleri, Bahçe ve sulama ekipmanları, Sıhhi tesisat ve bağlantı parçaları, Mobilya aksesuarları , Kapı ve Pencere malzeme ve aksesuarları, Kilit sistemleri ve mekanizmaları, İnşaat armatürleri, Dekoratif metal ürünler, Güvenlik sistemleri, Elektrik malzeme ve ekipmanları, Kaynak, tel, elektrot, lehimleme ekipman ve makinaları, Kesiciler, delici uçlar, aşındırıcılar ve zımparalar, Merdivenler ve taşıyıcı ekipmanlar, İş güvenliği , Endüstriyel temizlik makine ve ekipmanları, Tekerlekler ve aktarım ekipmanları, Jeneratör ve kompresörler, Forklift, transpalet ve taşıyıcı sistemleri, Mağaza teşhir ekipmanları, depolama ve raf sistemleri,
Organizatör :
Reed Tüyap Fuarcılık
Web :
hardwareeurasia.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.
Teşvikler :
Teşvikli İŞ & FUAR Gezileri için Uygulama Usul ve Esaslar.!!
Email :
info@fuartakip.com
ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.